loading

Πληροφορίες Αποστολής

Μεταφορά και παράδοση

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει για την αποστολή της παραγγελίας του ανάμεσα στην διεύθυνση του, τη διεύθυνση εργασίας τους ή την ιδιωτική διεύθυνση του προσώπου της επιλογής τους, η οποία διεύθυνση είναι εντός των Ελληνικών συνόρων.

Για λόγους ασφαλείας, οι παραδόσεις δεν θα γίνουν σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Για κάθε έγκυρη παραγγελία που γίνετε στην bronzallure.gr, ακολουθούνται οι εξής διαδικασίες:

1)      Παραγγελία τον αγαθών στην bronzallure Ιταλία όπου είναι και η έδρας της εταιρείας.

2)      Μετά την παραλαβή των αγαθών, από το κεντρικό κατάστημα που μπορεί να διαρκέσει από 5-10 εργάσιμες ημέρες πακετάρουμε και αποστέλουμε την παραγγελία σας στην διεύθηνση που έχετε δηλώσει στην φορμα παραγγελίας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

3)      Για μια απόδειξη, χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που παρέχονται από τον πελάτη κατά τη διάρκεια της εγγραφής του στην bronzallure.gr. Η απόδειξη παραγγελίας μπορεί να εκδοθεί μόνο μια φορά, για το λόγο αυτό, ο πελάτης πρέπει λεπτομερώς να ελέγξει τα στοιχεία που εισάγει στο ηλεκτρονικό έντυπο της παραγγελίας του, πριν από την υποβολή της.

Τα έξοδα αποστολής είναι εις βάρος πελάτη και όχι του κοσμήματος Bronzallure Ελλάδα.

Όλες οι αγορές παραδίδονται στο εκάστοτε «courrier», μια ή δύο (1-2) ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών από το κεντρικό κατάστημα της Bronzallure Italy.

Οι παραγγελίες που θα υποβληθούν σε επεξεργασία θα παραδοθούν δευτέρα έως παρασκευή, αποκλείοντας τις διακοπές και τις εθνικές εορτές. Η bronzallure.gr είναι μη αρμόδια για τις απρόβλεπτες καθυστερήσεις, παρά το γεγονός ότι, εκτός από περιπτώσεις ανωτέρα βίας, τα προϊόντα θα παραδοθούν εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημέρα θα εγκριθεί και επιβεβαιωθεί η πληρωμή τους στην Bronzallure.gr

Για την παράδοση των αγαθών, η παρουσία του πελάτη ή του προσώπου που διορίζεται από τον ίδιο είναι αναγκαίο, η παράδοση της παραγγελίας γίνετε στη διεύθυνσή που παρουσιάζεται στο έντυπο υποβολής ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Κατά την παράδοση των αγαθών από τον ταχυδρόμο, οι πελάτες θα πρέπει να ελέγξουν:

1) Ότι ο αριθμός συσκευασιών αντιστοιχεί σε αυτό που εμφανίζεται στη μεταφορά των εγγράφων (DDT)

2) Ότι η συσκευασία είναι άθικτη και όχι χαλασμένη ή τροποποιημένη με κάθε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των υλικών που χρησιμοποιούνται στην περάτωσή της.

Οποιαδήποτε ζημία στη συσκευασία ή/και το προϊόν ή την αποτυχία του αριθμού συσκευασιών πρέπει να αναφερθεί αμέσως στο κέντρο bronzallure.gr επειδή μετά την υπογραφή των εγγράφων παράδοσης ο πελάτης δεν μπορεί να κάνει κανένα είδους παράπονο ή καταγγελία για την κατάσταση του δέματος του ή την κατάσταση του προϊόντος.

Εάν η Bronzallure.gr αδυνατεί να παραδώσει το διαταγμένο αγαθό θα το δηλώσει αμέσως στον πελάτη και σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο από 10 (δέκα) εργάσιμες ημέρες, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή τηλεφώνου. Σε περίπτωση που το παραγγελμένο αγαθό είναι σε έλλειψη και ο πελάτης έχει καταβάλει τα χρήματα το ποσό που καταβλήθηκε από τον πελάτη θα επιστραφεί το συντομότερο δυνατό ή εάν ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει την παραγγελία του με ένα άλλο υπάρχον προϊόν πρέπει να τακτοποιηθεί επίσης και οι τειχών διαφορές στις τιμές κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

* Οι εργάσιμες ημέρες καθορίζονται ως εξής: Δευτέρα έως παρασκευή, εκτός των εθνικών εορτών ή των επίσημων αργιών.

 

Αριθμός παράδοσης

Η Bronzallure.gr θα στείλει ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιβεβαίωσης μετά από την αποστολή των προϊόντων για την εξασφάλιση της ασφάλεια των προϊόντος, ο πελάτης και η Bronzallure θα πρέπει να κρατήσουν τον αριθμό παράδοσης για οποιαδήποτε πιθανότητα λάθους από την πλευρα της εκάστοτε “courier.”


Δωρεάν παράδοση

Η Δωρεάν παράδοσης από την bronzallure.gr ισχύει για κάθε ενιαία παραγγελία που θα υπερβεί το όριο των 200 (διακοσίων) ευρώ.

Σε αυτήν την περίπτωση το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα και ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει αντί για την στάνταρ παράδοση που τον επιβαρύνει με έξοδα αποστολής 7 (επτά) ευρώ, την επιλογή «Δωρεάν Παραγγελία» που θα εμφανιστεί στην καρτέλα Αποστολής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Εάν θέλετε να επιλέξετε να παραλάβετε την αγορά σας από το κατάστημα μας ο πελάτης πρέπει να έχει μαζί του των αριθμό παραγγελίας και για να αποφευχθούν τυχών παρανομίες και παρεξηγήσεις θα προβούμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο των πελάτη για πλήρη συνεννόηση.